top of page
  • Фото автораIMPEL

SMM Просування

Оновлено: 29 трав. 2023 р.



SMM — сукупність маркетингових робіт з просування компанії, бренду, товарів або послуг в соціальних мережах. SMM послуги необхідні будь-якому бренду, незалежно від того, як довго він на ринку, яка в нього аудиторія, і який товар. СММ просування дає можливість вашому бізнесу використовувати нові канали комунікації з вашою ЦА і дозволяє бути присутнім в більшій кількості точок контакту з клієнтом. Наше агентство пропонуємо ефективне smm просування в соц мережах, орієнтоване результат.


КОМУ ПОТРІБЕН SMM?

Для маркетингу в соціальних мережах не існує рамок. Інтернет-магазин, промислова компанія, стоматологічна клініка чи інший тип бізнесу. Необхідно займатися СММ безперервно і грамотно, але не обійтися без послуги СММ просування в Україні, якщо необхідно:

  • Продати товар або послугу;

  • Здійснити запуск нового проекту;

  • Залучити людей на захід;

  • Реалізувати маркетингову стратегію;

  • Зібрати базу клієнтів та лояльних підписників;

  • Наповнити сайт трафіком.


ПЛАН SMM ПРОСУВАННЯ: ОСНОВНІ ЕТАПИ


Аналіз сфери діяльності

Первинним виступає звісно ж ретельний аналіз вашої компанії чи бренду. Ми вивчаємо вашу сферу, ринок, продукт, цільову аудиторію, конкурентів. Проводимо аудит ваших акаунтів в соціальних мережах, якщо такі є, або створимо їх. Запропонуємо своє бачення позиціювання вашого проекту.


SMM стратегія

Кожному клієнту ми пропонуємо безкоштовну стратегію просування що включає пропозицію із SMM-просування. Незалежно від того, були у вас вже акаунти або їх необхідно створити, ми розробимо нову ефективну стратегію. На цьому етапі визначаються ключові показники, цілі та методи їх досягнення.


Вибір платформи

Якщо плануєте замовити smm просування і співпрацювати із нами, ми визначимо яка соцмережа найкраще підходить для вашого проекту та цілей. У своїй роботі ми виділяємо 3 основні соціальні мережі — Facebook, Instagram, TikTok і для усіх потрібен свій план СММ просування.


СММ просування в інстаграм

Соціальні мережі тепер не розділяються за користувачами адже аудиторія практично пересікається. Тепер важливо враховувати тип контенту. SMM інстаграм — правильне рішення, якщо основою контент маркетингу виступає візуал. Особистий бренд, сфера послуг, невеличний магазин, квіти, взуття та аксесуари, тематичні заходи тощо.


SMM в facebook

Хоча інстаграм і є додатком від facebook, основна частка підприємців продовжує робити ставки саме на цю соціальну мережу. Перш за все, smm просування в facebook буде доречно для B2B рішень, оскільки ви можете не тільки продавати свої послуги. Соціальна мережа дозволяє створювати навколо компанії спільноту, формувати лояльність і зміцнювати довіру партнерів.


SMM просування в TikTok

Наявність власного аккаунту в цій соцмережі та наповнення його короткими відеороликами може стати чудовим способом просувати свій бізнес, компанію, продукт органічно і не витрачаючись на рекламу.


З SMM АГЕНТСТВОМ IMPEL КЛІЄНТИ ОТРИМУЮТЬ БІЛЬШЕ


Нові передплатники

Українська аудиторія в Facebook — 16 млн користувачів, у Instagram — 13 млн користувачів і ця цифра постійно зростає. Грамотні послуги СММ просування приведуть вам нову аудиторію зацікавлених користувачів і потенційних клієнтів.


Імідж і репутація

SMM — це не просто "розкрутка" акаунта. Через сторінки в соціальних мережах ви робите свій бренд живим, показуєте його "обличчя", характер, місію і цінності, комунікуєте із аудиторією. Передплатники дізнаються вас ближче і росте їхня лояльність. Це не тільки про просування сторінки. Це про історію вашого бренду.


Налаштування таргетованої реклами

Досягнути бажаних результатів в сучасних реаліях можна лише із запуском реклами, це один із елементів комплексного просування. Контент-маркетинг працює на довгострокову перспективу. Перші результати будуть помітні через місяці, що для деяких цілей занадто довго. Якщо потрібні швидкі результати, наприклад отримання клієнтів для стоматологічної клініки ми пропонуємо таргетовану рекламу. Проводимо аналіз конкурентів, робимо сегментацію аудиторії, створюємо рекламні креативи та налаштовуємо рекламні кампанії так, щоб ваші оголошення побачили ті, кому це дійсно цікаво.


Аналітика

Ми працюємо тільки на результат і у щомісячному звіті оцінюємо охоплення, покази, зростання підписників, географію і вік вашої аудиторії, реакції, кількість нових клієнтів тощо.


Експертна команда

Для кожного проекту ми виділяємо команду фахівців, яка реалізує план СММ просування. Замовити послуги smm просування в соціальних мережах у нашого агентства. У вашого проекту буде персональний буде менеджер, який контролюватиме всю роботу з моменту, коли ми укладемо договір на smm просування.



31 перегляд0 коментарів
bottom of page