top of page
  • Фото автораОстап Микитин

Кейс "Виробник м'яких меблів"

Mister Mebel — львівський виробник м'яких меблів — дивани, софи, ліжка, дитячі ліжка.


Завдання:

Залучити B2B-сегмент для партнерства

Тривалість співпраці:

Лютий 2024 — дотепер

Що було зроблено:


  1. Клієнт звернувся із потребою залучення партнерів із B2B-сектору, тих, які в результаті мали б займатись купівлею та збутом меблів вироблених на виробництві клієнта, мова йде про меблеві магазини, будівельні компанії, дизайнерські студії, онлайн-магазини, оптові компанії.

  2. У клієнта вже були сторінки у instagram та facebook. У instagrams довелось здійснити певні маніпуляції, такі як зміна опису сторінки, додавання каталогів продукції за посиланням у біо, розробка деяких highlights. Адаптувавши усі ці речі ми приступили до наступного етапу.

  3. Креативна частина

Одразу ми визначились із тим, що потрібен саме відзнятий рекламний ролик. Для цього ми відвідали меблевий магазин де виставляється продукція виробника та здійснили зйомку, також здійснили зйомку на самому виробництві, після чого монтаж. Результат нас всіх дуже потішим:



Ролик адаптували також і під формат stories та Reels.


4. Рекламні цілі

Визначились із основною рекламною ціллю — лідогенерація. У формі, що залишав потенційний партнер він заповнював свої контактні дані, тип бізнесу, а також місто. Усі заявки автоматично одразу приходять клієнту у телеграм, це дозволяє швидко реагувати на запити.


5. Аудиторія реклами

Спочатку ми рекламувались таргетовано лише на кілька західних областей, але після того коли клієнтів отримав бажаний результат захотів збільшити локацію на усю країну. Результати перших місяців на скріншоті нижче:


Необхідний якісний та ефективний SMM для бізнесу? Співпраця з нами як з досвідченим SMM-агентством забезпечить вам найкращий результат.



12 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page