top of page
  • Фото автораIMPEL

Кейс "Мережа фітнес-клубів Fitcurves"

Оновлено: 1 лют.



Fitcurves — міжнародна фітнес-франшиза, є найбільшою у світі. В Україні до повномасштабного вторгнення налічувалось понад 100 клубів. У клубах тренуються лише жінки.

Завдання:

​Залучити на тренування нових клієнтів з допомогою таргетованої рекламу у facebook/instagram

Тривалість співпраці:

З кінця 2022 року — дотепер


Що було зроблено:


1. Клієнт звернувся із потребою залучення нових клієнтів на тренування в свої клуби, що розміщені в Києві. Так як фітнес-індустрія сильно постраждала через фактор війни, зокрема міграцію, нам видалось це завдання не з легких. Як метод просування ми визначили таргетовану рекламу адже на відміну від Google Ads вона дасть змогу отримати взаємодію від більшої кількість людей, яким зручно залишати свої контакти прямо і звязуватись з нами напряму не переходячи на сайт виконуючи додаткову дію.


2. В клієнта є декілька клубів у Києві та поблизу і шляхом розрахунків ми вирішили, що не варто ділити кампанії по кожному клубу та запустили загальну кампанію. Це виявилось правильним рішенням, адже ми поступово підіймали бюджет, оптимізували кампанії, а також мали фідбек від клієнта стосовно вартості заявок на яку він орієнтується (та яка була у нього в процесі роботи з попереднім агентством).


3. Рекламні цілі

Основною ціллю була обрана лідогенерація. Повідомлення теж пробували, але кампанія процювала не так ефективно


4. Аудиторія реклами

Реклама таргетується на жінок різної вікової категорії проте ядром є 35-54, багато лідів також отримали від 54+ адже даний фітнес підходить для усіх вікових категорій.

В процесі таргету неодноразово змінювали підхід до підбору аудиторії, зокрема по інтересах, lookalike чи взаємодії. Важливим досягненням ми вважаємо те, що ціна за лід у нас з місяця до місяця тільки зменшувалась.


5. Креативна частина

Найкраще спрацював відеоконтент, і нас це не здивувало, адже потенційний клієнт може одразу побачити що це за мережа клубів і чим вона така унікальна. Статичні зображення теж непогано працювали проте відеореклама одразу витіснила їх з показу.


В рекламних оголошеннях ми описуємо основні наші переваги як:

  • Даний фітнес тільки для жінок

  • Персональний підхід

  • Усі тренування під наглядом тренера

  • Унікальна методи кругових тренувань, що дозволяє провести тренування за 30хв

  • індивідуальна програма харчування

  • комфортна і дружня атмосфера, ми приймаємо усіх такими якими вони є





Результати співпраці:



✅ кампанія триває досі ✅ отримані заявки — 574 ✅ вартість заявки — 2,08$ ✅ зменшили вартість заявки з 2,2$ в першому місяці до 1,6$ в останньому

✅ періодично оновлюємо рекламні креативи



Необхідний якісний та ефективний SMM для бізнесу? Співпраця з нами як з досвідченим SMM-агентством забезпечить вам найкращий результат.




106 переглядів0 коментарів
bottom of page