top of page
  • Фото автораIMPEL

SMM-ПРОСУВАННЯ У FACEBOOK

Оновлено: 30 трав. 2023 р.


Якщо ви не впевнені у коректному веденні вашої сторінки у Facebook, використовуйте всі можливості і не використовуєте таргетовану рекламу варто звернутися до професіоналів. Чому? Наприклад вам потрібно збудувати будинок, ви придбали ділянку, матеріали і ви не будуватимете його самі, а довіритеся професіоналам. Так само із побудовою комунікації в соціальних мережах, створення якісної спільноти та налаштування реклами. Цю роботу потрібно проводити якісно, і в іншому випадку і будинок і рекламна комунікація зруйнуються. Довірте ваш маркетинг SMM-фахівцям агентства Impel!


З ЧОГО СКЛАДАЄТЬСЯ FACEBOOK ПРОСУВАННЯ ВІД IMPEL?


ЕТАП АНАЛІЗУ

Ми здійснюємо початковий аналіз вашої ніші. Проаналізуємо сторінку, якість реалізованої реклами та аудиторію. Далі проводимо аналіз активностей ваших конкурентів. Об'єднавши зібрану інформацію, ми перезавантажимо вашу сторінку і знайдемо те, що потрібно вашим клієнтам.


ЕТАП СТРАТЕГІЇ

Ми пишемо унікальну SMM-стратегію для кожного. Вона включатиме в себе методи реалізації поставлених вами завдань. Ми розробимо рубрикатор, візуальне оформлення та приклади рекламних інтеграцій.


НАЛАШТУВАННЯ РЕКЛАМИ

На етапі запуску рекламних кампаній ми разом з вами обговорюємо цілі та завдання, креативи та бюджет, враховуючи нішу вашого бізнесу, надаємо рекомендації. Тестуємо гіпотези запускаючи різноманітні рекламні кампанії.


ПОСТІЙНА ОПТИМІЗАЦІЯ

В режимі онлайн будемо відстежувати якість ведення сторінки, взаємодії, залученість аудиторії, якість таргетингової реклами й оперативно вносити правки. У процесі роботи прогнозування покращується, а реклама оптимізується.


Які переваги отримає ваш бізнес завдяки просування у Facebook?

  • Ви піднімете впізнаваність вашого бренду.

  • Зможете продавати більше

  • Facebook стане середовищем вашої комунікації із клієнтом.

  • Маркетинг у facebook допоможе вам зібрати лояльну до вас аудиторію.

Кому потрібне просування у Facebook від Impel?

Просування спільноти у Фейсбук підійде всім бізнесам, наприклад, для онлайн чи офлайн продавців, будівельних компаній, магазинів, виробників та організацій.


Якщо ви тільки починаєте рекламувати себе у соцмережах, то facebook буде найкращим стартом, потім до нього можна буде приєднати Instagram та транслювати рекламу в обох соцмережах, охоплюючи більшу аудиторію.


Вартість SMM-просування від Impel

Вартість SMM-послуг залежить від багатьох факторів, які ми індивідуально обговорюємо, адже кожен бізнес — унікальний. На вартість просування у Facebook впливає періодичність публікацій, необхідність комунікації із підписниками, обсяги рекламних кампаній. Ми дотримуємося позиції, що просування вашого бізнесу в соціальних мережах має приносити очікуваний результат (продажі/заявки/трафік).

Як замовити просування у Фейсбук у нас?

Дуже просто: Залишайте заявку на нашому сайті. Ми практикуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта. Головне — досягти поставлених завдань, чи це просування сайту через Фейсбук чи розкрутка сторінки локального магазину. Цікаво, на що ми здатні? Замовте послуги з SMM для вашого бізнесу, ми з радістю вам допоможемо!

bottom of page